Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مسابقات مقدماتی جام جهانی 2022 در قاره اروپا به پایان رسید و تکلیف ده تیم صعود کننده به جام جهانی و دوازده تیم راه یافته به پلی آف معلوم شد.
به گزارش آریا، با پایان مرحله مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا، صعود تیم های صربستان، اسپانیا، سوئیس، فرانسه، بلژیک، دانمارک، هلند، کرواسی، انگلیس و آلمان به جام جهانی قطعی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرتغال، سوئد، ایتالیا، ولز، جمهوری چک، اسکاتلند، اتریش، ترکیه، روسیه، لهستان و مقدونیه شمالی نیز در پلی آف حاضر خواهند بود. غیر از ده تیم دوم گروه ها، اتریش و جمهوری چک از طریق لیگ ملت های اروپا سهمیه پلی آف جام جهانی را کسب می کردند.
مسیر پلی آف اروپا خلاف ادوار گذشته به صورت یک پلی آف رفت و برگشت برگزار نمی شود و تیم ها در این دوره نسبت به گذشته مسیر به مراتب سخت تری دارند. دوازده تیم حاضر در پلی آف، به سه گروه چهار تیمی تقسیم می شوند اما به صورت گروهی با یکدیگر مسابقه نمی دهند. در هر گروه، مسابقات به شکل چهارجانبه حذفی و با تک بازی برگزار می شود. تیم های پیروز تک بازی نیمه نهایی در گروه های سه گانه، راهی فینال تک حذفی می شوند و هر تیمی که فینال را ببرد، به جام جهانی 2022 راه می یابد. این اولین باری است که پلی آف اروپا با چنین فرمت پیچیده ای برگزار می شود. 
پلی آف مسیر A از دو نیمه نهایی بازی شماره یک و بازی شماره دو تشکیل شده که برنده این بازی ها به فینال A می رسند. پلی آف مسیر B از دو نیمه نهایی بازی شماره سه و بازی شماره چهار تشکیل شده که برنده این بازی ها به فینال B راه می یابند و پلی آف مسیر C نیز از دو نیمه نهایی بازی شماره پنج و بازی شماره شش تشکیل شده که برنده شان به فینال C می رسد. برنده هر فینال نیز راهی جام جهانی خواهد شد. میزبان فینال های A, B و C از طریق قرعه کشی مشخص می شود.
قرعه کشی پلی آف جام جهانی 2022 در قاره اروپا، روز 26 نوامبر 2021 (5 آذر 1400) ساعت 19:30 به وقت تهران در زوریخ سوئیس برگزار می شود و 12 تیم راه یافته، حریفان خود را می شناسند. نیمه نهایی ها در روزهای 4 و 5 فروردین 1401 و فینال ها در روزهای 8 و 9 فروردین 1401 برگزار خواهند شد. 
نحوه سیدبندی و قرعه کشی مسابقات پلی آف، براساس نتایج تیم ها در دور مقدماتی رقم می خورد، نه رنکینگ فیفا. شش تیم دوم مقدماتی که بیشترین امتیاز را داشته باشند در سید یک و چهار تیم مقدماتی که امتیازات کم تری دارند، به همراه دو تیمی که از لیگ ملت های اروپا اضافه می شوند، در سید دو قرار می گیرند. مزیت سید یک بودن، میزبانی در بازی نیمه نهایی است اما میزبان فینال بر اساس قرعه مشخص می شود. این نحوه سیدبندی با توجه به پنج تیمی بودن پنج گروه، ناعادلانه نیست چرا که امتیازات کسب شده تیم های دوم گروه های شش تیمی مقابل تیم آخر گروه، محاسبه نمی گردد و در واقع تمام گروه ها، پنج تیمی محاسبه می شوند. 
ایتالیا و پرتغال، مطرح ترین تیم هایی هستند که خطر راه نیافتن به جام جهانی 2022 را به شکل جدی حس می کنند. درست است که ایتالیا و پرتغال با حضور در سید یک، در نیمه نهایی با یکدیگر برخورد نمی کنند اما از آن جایی که رنکینگ فیفا در قرعه کشی نقشی ندارد، این احتمال وجود دارد که ایتالیا و پرتغال با یکدیگر هم گروه شوند و در فینال احتمالی با یکدیگر مصاف دهند. در صورت هم گروه شدن ایتالیا و پرتغال، قطعا یکی از این دو تیم پرستاره را در جام جهانی قطر نخواهیم دید.
پلی آف مسیر A از دو نیمه نهایی بازی شماره یک و بازی شماره دو تشکیل شده که برنده این بازی ها به فینال A می رسند. پلی آف مسیر B از دو نیمه نهایی بازی شماره سه و بازی شماره چهار تشکیل شده که برنده این بازی ها به فینال B راه می یابند و پلی آف مسیر C نیز از دو نیمه نهایی بازی شماره پنج و بازی شماره شش تشکیل شده که برنده شان به فینال C می رسد. برنده هر فینال نیز راهی جام جهانی خواهد شد. قرعه کشی پلی آف جام جهانی 2022 در قاره اروپا، روز 26 نوامبر 2021 (5 آذر 1400) ساعت 19:30 به وقت تهران در زوریخ سوئیس برگزار می شود و 12 تیم راه یافته، حریفان خود را می شناسند. نیمه نهایی ها در روزهای 4 و 5 فروردین 1401 و فینال ها در روزهای 8 و 9 فروردین 1401 برگزار خواهند شد. حضور تیم های بزرگی چون پرتغال، لهستان و ایتالیا در پلی آف و هم گروهی شان ممکن است باعث غیبت یک تیم بزرگ در جام جهانی شود. باید منتظر قرعه کشی ماند و این مسیر جهنمی را تعقیب کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پلی آف اروپا پرتغال ایتالیا لهستان ایتالیا و پرتغال قاره اروپا برگزار می شود جام جهانی جام جهانی 2022 بازی شماره پلی آف مسیر فروردین 1401 قرعه کشی گروه ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۴۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال

به گزارش جام جم آنلاین، تیم‌های ملی فوتسال ایران و تایلند در دیدار فینال رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف تایلند خواهد رفت.

تایلند پیش از این در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۸ میزبانی این بازی‌ها را برعهده داشت که در سال ۲۰۰۰ در دیدار رده بندی موفق شد با نتیجه ۸ بر ۶ ژاپن را شکست دهد و به عنوان سوم دست پیدا کند.

در سال ۲۰۰۸ تایلند توانست به دیدار نهایی راه پیدا کند اما با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب ایران شد و به مقام دوم رسید. تایلندی‌ها علاوه بر سال ۲۰۰۸، یک بار هم در سال ۲۰۱۲ توانستند به فینال آسیا برسند که برابر ژاپن با نتیجه ۶ بر یک مغلوب شدند و باز هم عنوان دومی را کسب کردند.

۹ تقابل ایران و تایلند در ادوار مختلف

تیم ملی تایلند تاکنون ۹ بار در جام ملت‌ های فوتسال آسیا به مصاف ایران رفته است که ۷ برد برای ایران، یک برد برای تایلند و یک تساوی به ثبت رسیده است.

نتایج دیدارهای این دو تیم در مسابقات قهرمانی آسیا به شرح زیر است:

جام ملت‌های ۲۰۲۲ مرحله نیمه نهایی: ۵ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۸ مرحله یک چهارم نهایی: ۹ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۲: مرحله نیمه نهایی: ۵ بر ۴ به سود تایلند
جام ملت‌های ۲۰۰۸ دیدار نهایی: ۴ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۶ مرحله گروهی: ۶ بر ۴ به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۵ مرحله گروهی تساوی ۳ به ۳
جام ملت‌های ۲۰۰۴ مرحله نیمه نهایی :۶ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۰ مرحله نیمه نهایی: ۸ بر ۲ به سود ایران
جام ملت‌های ۱۹۹۹ مرحله گروهی: ۱۰ بر یک به سود ایران

ایران و تایلند نزدیک‌تر از همیشه

در دوره جاری جام ملت‌های آسیا تیم‌های ایران و تایلند آمار بسیار نزدیکی داشته‌اند که عملکردشان تاحدی برابر است. با این تفاوت که تیم ملی ایران نشان داده است که در نیمه‌های دوم تیمی به مراتب خطرناک‌تر از نیمه‌های اول است و این آمار هم با توجه به نتایج کسب شده و هم در مقایسه با گل‌هایی که رد و بدل شده قابل مشاهده است.

تایلند:
۴ برد و یک تساوی برابر تاجیکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر چین، میانمار و ویتنام) یک تساوی (برابر عراق) و یک شکست (برابر تاجیکستان)
۳ برد در نیمه دوم (برابر تاجیکستان، عراق و میانمار) یک تساوی (برابر ویتنام) و یک شکست (برابر چین)
تیم ملی تایلند ۱۶ گل زده ۷ گل خورده ثبت کرده است.
۷ گل زده نیمه اول و ۹ گل زده نیمه دوم
۳ گل خورده در نیمه اول و ۴ گل خورده در نیمه دوم

ایران:
۴ برد و یک تساوی برابر ازبکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر افغانستان، کویت و قرقیزستان) و ۲ شکست (برابر بحرین و ازبکستان)
۵ برد در نیمه دوم
تیم ملی ایران ۲۱ گل زده و ۸ گل خورده ثبت کرده است.
۸ گل زده در نیمه اول و ۱۳ گل زده نیمه دوم
۵ گل خورده نیمه اول و ۳ گل خورده نیمه دوم

دیگر خبرها

  • تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • احیای کامل پیر امریک اوبامیانگ و رویای قهرمانی در لیگ اروپا
  • ستاره بایرن مونیخ دلتنگ خانه شده است!
  • توخل: می‌خواهیم به فینال ومبلی برسیم/ آنچلوتی یک اسطوره است
  • ماتئوس: بایرن خوشحاله چون سیتی از رئال قوی‌تره!
  • نویر: بایرن مونیخ - رئال مادرید بزرگ‌ترین بازی‌‌هایی هستند که می‌توانید ببینید
  • جام حذفی فوتبال| تراکتور به مس خورد، سپاهان به ملوان
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال
  • خلاصه بازی ایران (5) 3-3 (4) ازبکستان (نیمه نهایی جام ملت های فوتسال آسیا - 2024)