Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس قرعه‌کشی که روز جمعه انجام شد، ۱۲ تیم در سه گروه ۴ تیمی قرار گرفتند که در نهایت و پس از انجام بازی‌های تک حذفی ۳ تیم برتر به جام جهانی قطر ۲۰۲۲ راه خواهند یافت.

بر اساس سیدبندی صورت گرفته از سوی یوفا، پرتغال، ایتالیا، اسکاتلند، روسیه، سوئد، ولز در سید نخست حضور دارند و در بازی نخست میزبان خواهند بود و با یکدیگر نیز مسابقه نخواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سید دوم هم ترکیه، لهستان، مقدونیه شمالی، اوکراین، اتریش (سهمیه لیگ‌ ملت‌ها) و جمهوری چک (سهمیه لیگ ملت‌ها) قرار دارند.

در گروه نخست اسکاتلند با اوکراین دیدار می‌کند و ولز هم رو در روی اتریش قرار خواهد گرفت. برنده این دو دیدار با یکدیگر مسابقه خواهند داد و تیم برنده به جام جهانی صعود خواهد کرد.

در گروه دوم روسیه با لهستان مسابقه می‌دهد و سوئد نیز میزبان جمهوری چک خواهد بود. برنده این دو مسابقه با یکدیگر بازی می‌کنند و در نهایت تیم پیروز سهمیه دیگر جام جهانی را به خود اختصاص خواهد داد.

در گروه سوم هم ایتالیا با مقدونیه شمالی رقابت خواهد کرد و پرتغال باید با ترکیه مسابقه دهد. پیروز این دو مسابقه با یکدیگر دیدار می‌کنند و در نهایت تیم برنده دیگر سهمیه اروپا در جام جهانی را به خود اختصاص خواهد داد. برنده مسابقه پرتغال و ترکیه میزبان دیدار پایانی خواهد بود.

روبرتو مانچینی یکی از مربیانی بود که پس از قرعه‌کشی با مجریان برنامه تلویزیون فیفا گفتگو کرد. آقای مانچینی قرعه تیم خود را بسیار سخت دانست و افزود: «در مسابقه اول باید با مقدونیه شمالی دیدار کنیم که تیمی قدرتمند است، اگر بتوانیم این بازی را ببریم در مرحله بعد به مصاف پرتغال یا ترکیه خواهیم رفت که آن مسابقه هم خارج از خانه خواهد بود و دشواری‌های خاص خود را دارد.»

در بخش دیگری از این قرعه‌کشی همچنین سرنوشت بای‌های پلی‌آف در دیگر قاره‌ها نیز تعیین شد. در این دور از مسابقات برخلاف ادوار پیشین تیم‌های قاره‌های مختلف که به مرحله پلی‌‌آف می‌رسند با قرعه‌کشی حریفان خود از قاره‌های دیگر را شناختند.

بر این اساس تیم پنجم قاره آسیا باید در دیداری دشوار به مصاف نماینده آمریکای جنوبی برود. همچنین نماینده قاره اقیانوسیه یعنی نیوزیلند باید با نماینده کونکاکاف یا همان آمریکای شمالی و مرکزی برای کسب بلیت قطر رقابت کند.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اروپا جام جهانی قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۰۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال
  • طارمی با گل و پاس گل بیرون رفت!
  • AFC: ایران پادشاه فوتسال آسیاست/ ادامه سلطه یوزها در قاره‌کهن
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • جدایی نیمیر عبدالعزیز و انگاپت از ترکیه
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • تیم ملی فوتسال ایران فینالیست شد/ یک گام تا قهرمانی در قاره‌کهن
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم